My Activity

This list is temporary even if you are logged in. You can save it to permanent list. Please log in here

  • Video

5 / 1 votes

Tri dekada te ­filmit shqiptar ­1947-1977 ­dokumentare shqip ­pjesa 10…

  • 4
  • 10:01
  • Channel: youtube
  • 0
  • Added: 26/02/2012
Filmat dhe dokumentaret apo humoret dramat , komedit, teatro etj jan mundesuar nga www.downloadalbanianmovies.com dhe bere upload per http Shikoni filma falas ne shtepit tuaja nga www.albanianmovies.org ku do te gjeni shum me teper filma dhe gjera te reja per shikim dhe shkarkim... dhe per shkarkim te gjith filmat qe shikoni online tek albanian movies tek www.downloadalbanianmovies.com mund ti shkarkoni ato pra me cilsi dvd rip http mundeson vetem cilsin maksimale te artit viziv ejani dhe na vizitoni sdo te mbeteni te zhgenjyer
  • Comments

  • Add comment


[captcha]
Bookmark us
| Share